SUSHI SAKAI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 71 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sushi Sakai. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2024 om 20:05 Lekkere smaakvolle en verse sushirolls
6 apr 2024 om 21:25 De sushi was goed. Maar echt veel te laat bezorgt. Toen ik bestelde, 45minuten. Uiteindelijk 2uur en kwartier. En dat kwartier was na dat ik gebeld had. Buiten excuses aan de telefoon, aan de deur had ik toch wel iets meer verwacht( kleine vergoeding
30 mrt 2024 om 20:43 Correcte levering, lekker eten
14 feb 2024 om 20:03 Om 17.41u besteld, bestelling zou om 18.42 komen, maar kwam uiteindelijk om 19.40... Ik wilde geen mais op mijn Pokebowl tuna, maar die zat er wel op... Heb €2,- bij betaald voor Tuna busta saus, maar die zat er niet op .. wel iets wat op mayo leek.
10 feb 2024 om 10:35 Lekkere sushi en snel geleverd. Hier bestellen we zeker nog eens.
3 feb 2024 om 19:22 Zeker een extra klant er bij! 2 bestellingen, perfect, super lekker. Goed op tijd geleverd.
1 feb 2024 om 20:18 Eten was écht lekker met voldoende variatie (boot 3P), levering goed op tijd ondanks de redelijke afstand.
11 jan 2024 om 19:01 Zeer lekker en snel! Ze hebben een nieuwe klant erbij
30 dec 2023 om 18:41 Heel lekker en ruim voldoende.
27 dec 2023 om 10:32 Heel lekker en goed verpakt. Levering op het afgesproken uur.
7 dec 2023 om 13:24 Het was lekker maar het kon toch wat warmer zijn
1 dec 2023 om 19:15 Perfect!